Home De pas "Jij maakt de wijk"

De Pas start project "Jij maakt de wijk"

Voorstellen melden

Wijkbewoners weten vaak heel goed waaraan in de wijk behoefte is. Daarom laat de gemeente ook de wijkraden, belangengemeenschappen en inwoners met voorstellen komen. Het is de bedoeling dat voorstellen worden aangedragen door een wijkraad of belangengemeenschap. Inwoners met ideeën nodigen wij dan ook uit hierover contact met ons op te nemen. Wat is er mooier om te zien dat, en hoe uw idee wordt gerealiseerd.

Wordt actief en doe met ons mee!!

Hebt u ideeën? Vind u, dat het er binnen onze wijk iets ontbreekt waar veel behoefte aan zou kunnen zijn? Meldt het ons. U kunt ons hierover persoonlijk benaderen maar misschien is het handiger een bericht te sturen via de "Contant" knop, boven aan deze site. U kunt er zeker van zijn dat uw initiatief de juiste aandacht krijgt.

Mochten inwoners eerst wat meer willen weten over de regeling, dan kunnen zij contact opnemen met Harm Rexwinkel van de gemeente Haaksbergen. Hij is bereikbaar via (053) 573 46 06, mobiel via 06 - 2075 0939 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .